Blogia
remare

Dia sense Alcohol - 15 de novembre -

Dia sense Alcohol - 15 de novembre -

Ens adreçem per comunicar-vos un dels events més importants de l'any per tots els alcohòlics rehabilitats o no, per fer valdre el desitg d'abstenir-se de la beguda conmemorant el Dia Sense Alcohol, encara que per nosaltres sigui un moment per pensar en el nostre camí i guiar a d'altres que es senten en un estat de confussió. La jornada serà plenament informativa, adreçant informació de tota mena per les necessitats que així ens plantejin. Tanmateix, com sempre, tindrem triptics i fulls informatius, així com també disposem d'uns llibrets de caire molt orientatiu pels qui tenen l'enfermetat o són familiars i tarjetes per properes consultes o comunicacions.

 

Al contrari del que molta gent es pensa quan s'acosta a una de les taules, no demanem diners ni tenim un compte de donatius, res més lluny. En cap moment i en cap stand o taula no em demanat més que allò que pensem: que hi ha gent que necessita ajut i nosaltres el podem oferir. Així, estarem encants d'atendre les vostres peticions o consultes a les següents taules que tindrem disposades per aquest dia:

 

Poblacions: Vallirana, Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei.

Lloc: totes tres a les corresponents Plaçes de la Vil.la.

Hora: de les 10'00 h. del matí fins les 17'00 h., hi haurà de forma continua una o dues persones de la Associació o amics nostres.

 

Us esperem als que volgueu venir i si no ho podeu o voleu fer, en quant passi l'event us informaré de tot el que s'ha parlat i com ha anat.

 

Gràcies a tot un cop més.

 

R*

0 comentarios