Blogia
remare

Castanyada 2006 - 25 d'octubre de 2006

 

 

 

El passat dia 25 d'octubre vam celebrar l'enèssima castanyada a la nostra Associació, amb la participació de més de 30 persones, entre socis i simpatitzants propers del nostre treball. Amb un preu de 10€ per persona i gràcies a una aportació anual del socis per a aquestes cel-lebracions, vam disfrutar cada un de nosaltres d'un bon plat de panellets, patates al forn, castanyes i moniatos.

 

No cal dir que tots ens vam xupar els dits, començant pel mestre pastisser (el nostre bon amic Pere Moreno, antic i veterà de Remare) que disposa del seu petit pis i la seva més petita cuina per crear els millors panellets que podem menjar en molts quiilòmetres a la rodona. Cada any s'ofereix malgrat la feina que li dona i aprofitem desde aquí per donar-li les gràcies per tan bona cuina i pastisseria.

 

L'excusa són els panallets, les diades especials, els dinars... el fons sempre és el mateix: reunir-nos i gaudir de bones converses que no han de ser sempre d'alcohol, sino que podem tocar i aprofondir en diversos àmbits de la societat i la cultura, inclús politica i religió. Juntar-nos i conèixe'ns una mica millor ens ajuda a poder col.laborar en més converses i grups i intervenir tot participant del conjunt d'opinions, temors i preocupacions personals i generals.

 

La Castanyada és un d'aquells moments en els que el petit saló que tenim com Associació s'omple de vida i alegria. Entre tots ho construïm i així ho seguirem fent mentre hi hagi una sola persona que hi participi.

 

Com a unica nota curiosa, val a dir que va se el tercer any consecutiu que prenem castanyes i panellets en màniga curta. Esperem que l'hivern, però, es comporti com cal i ens dongui un bon sopar de Nadal, a poguer ser de color blanc!

 

R*

 

 

 

 

0 comentarios